Webszerkesztő állás

Keresőoptimalizálással foglakozó cég saját és ügyfelei számára kezelt, jelenleg több mint 100 weboldalból álló parkjának a kezelésére, frissítésére és az új projektek megépítésére keres olyan agilis egyedül dolgozni tudó webszerkesztőt aki jól ismeri a WordPress rendszert és legalább alap fokon a Drupal és Joomla rendszereket. Az ideális webszerkesztő minimálisan ért a grafikához és a php programozáshoz. A szükséges design-t megkapja, de az esetleges finomításokat a webszerkesztőnek kell elvégeznie. Az ideális webszerkesztő, számla képes vagy Romániában él.

Természetesen tudjuk, hogy nem csak ideális webszerkesztők élnek a világon, ezért ha olyan kvalitásaid vannak mint a proaktivitás,  alkalmazkodó készség és könnyen és gyorsan tanulsz, akkor is nálunk van a helyed. Első sorban főállású kollégát keresünk, de természetesen ha 4 óra alatt meg tudod csinálni amit mások 8 alatt, akkor is szívesen látunk.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődésedet, akkor a hirdetésben lévő linkre kattintva megtalálod az oldalunkat, ott pedig a mail címet amire el kell küldened a fényképes önéletrajzodat, lehetőleg egy motivációs levél kíséretében, amiben azt kellene leírnod,  hogyan segítené a te fejlődésedet az általunk meghirdetett webszerkesztői állás, mik azok a dolgok amiket elvársz a munkáltatódtól és hogy miért választottad ezt a pályát.