supinált cipő márkák

A supinált cipő márkák kielégítik az igényeket

A Maus, a Szamos, a Salus és a Ponte20 lábbelik a csöppségek fejlődésében sokat segíthetnek. Ezek a legismertebb supinált cipő márkák hazánkban. A speciális kialakításuknak köszönhetően, rengeteg előnyös tulajdonsággal bírnak.

A belső részben lévő 4,5 mm döntés szabad szemmel nem látható, sőt, alig érezhető, így a kicsik viselés közben semmit sem fognak tapasztalni. A megerősített kéreg gondoskodik arról, hogy járás közben helyes legyen a testtartás, így a későbbiekben kevesebb eséllyel jelentkeznek majd gerincproblémák.


Ha a fentebb említett supinált cipő márkák közül választ, akkor biztos lehet abban, hogy azt a minőséget kapja, amit elvár. Az érdekes és játékos figurákkal ellátott lábbeliknek senki sem tud ellenállni. Az élénk árnyalatok miatt, a csemetéje örömmel fogja hordani, sőt, az is megeshet, hogy le sem akarja majd húzni.

A minőségi darabok tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami az eredetiségüket igazolja. Erről a vásárlás során mindenképp győződjön meg! A supinált cipő márkák maximálisan eleget tesznek az elvásásoknak.