Karácsonyi ajándékok a WestJet-Mikulástól

Egy teljes mértékben megtörtént esetet használ fel karácsonyi reklámkampányához a WestJet fapados légitársaság. A reklámfilmben őszinte meglepetések, mosolyok, és megdöbbent arcok igazi karácsonyi hangulattá varázsolják a néhány perces videót.

Történt ugyanis, hogy a kanadai légitársaság egy rendhagyó meglepetéssel szerette volna a szolgáltatást igénybe vevőket megajándékozni, így kiválasztottak két járatot, aminek az összes utasát ötletes és furfangos módon részesítették a karácsonyi ajándékozás örömében.


Egy beszállókártya-ellenőrző automatát telepítettek két repülőtérre, majd a kártya beszkennelése után, egy kivetítőn megjelenő Mikulás kifaggatta az utasokat, mit szeretnének kapni karácsonyra? Az utasok lelkiismeretesen válaszoltak a kérdésre, majd mit sem sejtve felszálltak a gépre. A légitársaság munkatársai, közel 150 önkéntes pedig a célállomáson viharos gyorsasággal rohamozták meg az üzleteket, hogy a kívánságlistát teljesítsék.

A járat megérkezése után a csomagkiadó szalag mellett már élesítve voltak a kamerák, ugyanis ekkor történt a nagy meglepetés, mert a csomagok előtt minden utasnak névre szólóan érkezett a felszállás előtt kívánt ajándéka!

Az utasok a meglepődöttségtől darabig szóhoz sem tudtak jutni, vagy pedig nem mertek hinni a szemüknek, de a WestJet-Mikulás mindenkit megnyugtatott, hogy ez épp az az eset, amikor az álmok valóra válnak.

Volt, aki kívánsága szerint okosmobilt, táblagépet, utolsó generációs LED televíziót kapott, azok pedig, akik viccnek vették a Mikulás kérdezősködését, és zoknit vagy boxert kértek maximum csak nevetve bosszankodhattak.

A WestJet képviselője a DailyMailnek elmondta, hogy hónapokon át dolgoztak a „karácsonyi csoda” elnevezésű projekten!