A Blum kivetőpánt az innováció mintapéldája

Blum kivetőpánt

Akik a kivetőpántok tekintetében is csakis a nívóra és kiváló adottságokra adnak, biztosan megismerkedtek már a Blum fajtákkal, amelyek valóban kifogástalan működésről és profi tartósságról tesznek tanúbizonyságot.

A Blum kivetőpánt sajátossága a valóban egyedülálló Clip Top Blumotion innovációs technikának köszönhető, ami egy nemzetközileg kitüntetett designt és mozgáskomfortot jelent, ami a legkisebb helyen is igen jól elfér.

Ez annak köszönhető, hogy a Blum kivetőpánt közvetlenül a pántedénybe van építve. A Blum kivetőpánt sokrétegű, gondosan kialakított formája teszi lehetővé, hogy szinte az összes ütközési helyzethez megtalálja a helyes megoldást. Mindezt még inkább elősegíti az úgynevezett beépített csillapítási kellék, aminek köszönhetően adott a zajtalan használat. A Blum kivetőpánt segítségével minden kellék elegánsan, zaj generálása nélkül mozdul, tehát finoman és halkan. Magyarországon is kapható már ez a tartozék, méghozzá igen reális áron a www.butorkellek.eu weboldalon. Itt megrendelhető még a Blum vasalat is.

Print Friendly, PDF & Email