Egerszalók a termálfürdő közelében található

Falusi környezetben szeretné kipihenni a mindennapok fáradalmait? Akkor van egy jó tippünk! Egerszalók egyre kedveltebb lesz a kikapcsolódni vágyók körében. Mivel a termálfürdő közelében helyezkedik el a legtöbb szállás, ezért nem kell messzire mennie, ha fürödni és regenerálódni szeretne. A szallaskeres.hu weboldal használatával rengeteg apartman, vendégház és villa közül választhat.

Kiválóan felszerelt szobák várják, ezért biztosan jól fogja magát érezni a településen. A legtöbb szálláson van WIFI, illetve televízió. Saját konyha tartozhat mindegyik szálláshelyhez, ezért a főzésnek sincs akadálya. Mindenhol fel van tüntetve, hogy az adott helytől milyen messze van a hőforrás, illetve a sódomb. Ez egy teljesen egyedülálló látványosság, tehát mindenképpen érdemes megnéznie.…

Continue reading

Felbecsülhetetlen értékű borospince

Ki ne ismerné a falusi pincéket, amelyekben hatalmas, borral teli hordók vannak, valamint a család zöldségkészletét is ebben tárolják? Azonban létezik kifejezetten csak a bor tárolására fenntartott borospince is, ami a gondos borosgazda tulajdona.

A hagyományos érmelléki borospince típusok építészeti értéke felbecsülhetetlen, amelyek leginkább az Ér völgyét szegélyező keleti terasz domboldalain találhatóak meg. A 19. században épült borospince homlokzata fából, a 20. század elején épülteké pedig már téglából készült.

Continue reading