Mért jobb az építő anyag a GRAS webáruházából?

Gras.hu webáruház
Gras.hu webáruház

Az összehasonlítást a boltokkal végezzük. Mérlegeljünk. Az első, és legfontosabb indok a termékkínálat szélessége és változatossága. A boltok vagy le vannak szerződbe egy bizonyos céggel, vagy csak kevés gyártó termékét lehet megtalálni. Ezért nehezebb a legjobb ár-érték arányt kiválasztani, mert nincs miből válogatni. A híres nevek (pl. Tondach, Baumit) azért drágábbak, mert általánosan elterjedt, hogy megállják a helyüket.

Viszont vannak ismeretlen márkák is, melyek nem annyira híresek, mégis megfelelnek a célja. A vásárló kell eldöntse, hogy milyet akar venni. A másik fontos érv a kiszállítás. Építőanyagok vásárlásánál már nem elég a kocsi csomagtartója. Így is úgyis ki kell vinni a megvett terméket. Ha boltokból vásárol, akkor vagy ön kell elrendezze a házhoz vitelt, vagy még külön kell azért is fizetnie.

A GRAS webáruházban is kell ugyan kiszállítási díjat fizetni, viszont semmilyen macera nincs vele. Rendel, és házhoz megy. Ráadásul, ha nagyobb mennyiségben vásárol, akkor a kiszállítás árát sem kell kifizesse.

A harmadik fontos érv, pedig a pénz és az idő megspórolása. A vásárló otthonról, kényelmesen rendelhet, és rövid időn belül átnézheti az egész termékkínálatot is. Az árak több szempont miatt is olcsóbbak: nem kell eladót fizetni, nem kell a folyamatosan beszállítással vacakolni, folyamatosan vannak vásárlók. Mindezek fényében döntse el ön is, hogy vásárol-e a http://gras.hu/ weboldalról.

Rendeljen, mint magánszemély, vagy mint építő cég, mindenképp megéri. Ha még mindig nem biztos a dologban, akkor további részletekért látogasson el a honlapra.