Karikagyűrű ujjmérővel együtt

Karikagyűrű
Karikagyűrű

Az ékszerek kiválasztása több szempontból sem egyszerű. Főleg akkor bonyolult a helyzet, amikor valaki nem önmagának vásárol. Pont ez a helyzet áll elő a lánykérés idején, tehát az uraknak nagyon meg kell gondolniuk, hogy melyik karikagyűrű mellett teszik le a voksukat. Az Aranyshop weboldala segíteni kíván ebben a nehéz helyzetben. Az itt vásárolt ékszerekhez ingyenes ujjmérő is jár.

Ennek abban az esetben vehetik hasznát a vevők, ha a méret nem pontosan stimmel. A segítségével egyszerűen megállapítható, hogy milyen feltételekkel történjen a csere. 45 napon belül van erre lehetőség. Fontos kihangsúlyozni, hogy az átvételtől kezdődően kell számítani ezt az időszakot. Akkor sem történik tragédia, ha a hölgy nem fogadja el a karikagyűrűt, mert ebben az esetben 14 napon belül visszaigényelhető a pénz.

Azonban, ettől nem kell tartani, hiszen a csodaszép ékszer láttán, csak kevesen tudnának nemet mondani. A legtöbb férfi az aranyból készült kiegészítők közül válogat, a hagyományoknak megfelelően. Mostanában egyre többen részesítik előnyben a rozé árnyalatban pompázó karikagyűrűket. A fehérarany is nagyon szép, tehát ennek a megvásárlását is érdemes megfontolni.

Az ár szempontjából is eléggé széles a kínálat, ennél fogva egyetlen úrnak sem kell üres kézzel távoznia. Viszonylag rövid időn belül megérkezik a karikagyűrű, tehát biztosan nem marad el a lánykérés. A raktáron lévő termékekre a legtöbbször néhány napot kell várni. Egyéb esetekben némileg több időre van szüksége a webáruháznak. Az ügyfélszolgálaton lehet azzal kapcsolatban érdeklődni, hogy körülbelül mikor érkezik meg a csomag.