Izgalmas kalandpark nyílt közvetlenül a tiszalöki strand mellett

A kalandpark akadálypályája
A kalandpark akadálypályája

Remek projekt megvalósításaként élvezhetjük most ki a Feketeszakáll Kalandpark nyújtotta előnyöket. A nemrég megnyílt kalandpark a tiszalöki strand közvetlen szomszédja, ezért is viseli együttesen a Feketeszakáll Kalandpark és Strand elnevezést. Nemzetközi és hazai vendégeket egyaránt vár, akár sátorbérlési lehetőséggel is. Ami még a kalandpark különlegességének számít, hogy a tervezők nem csak a mozgás szempontjából egészséges vendégek szórakozására gondoltak, az akadálypálya alsó szintjét is úgy alakították ki, hogy a mozgásukban korlátolt idősek és fiatalok egyaránt élvezhessék az aktív pihenés előnyeit. Emellett nekik szól az egész szezon alatt érvényben lévő Tógyer Zsolt Emlékverseny is.

 

Mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy egy ilyen kalandpark mennyire biztonságos. Amellett, hogy a kalandpark adta lehetőségek valójában játékok, természetesen nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra. Ezért nem csak éves vagy negyedéves ellenőrzéseket folytatnak a kalandpark működtetői, hanem napi szinten ellenőriznek mindent.

A kalandpark területén belül a már említett akadálypálya használata mellett izgalmas mászófal is várja a kikapcsolódásra, sportolásra vágyókat, aki pedig szeretné kipróbálni a földalatti csőlabirintust, azoknak ez is megvalósítható. A labdajátékok kedvelői használhatják a strandröplabda pályát, valamint a futballpályát. Az úszni és csobbanni vágyók kipróbálhatják a strand medencéit, aki pedig sátorral érkezik, bérelhet árammal ellátott sátorhelyet is.  A Feketeszakáll Kalandparkban lehetőség van megkóstolni számos finomságot az ételbárban, meg lehet nézni egy élethű, 200 négyzetméteres területen található kalózhajót is.