Hatékony karerősítő edzéshez

Karerősítő
Karerősítő

Az edzés folyamán a sportolók különböző eszközöket alkalmaznak, amelyekkel formálhatják és növelhetik izmaikat, izmos külsőt érhetnek el. A karerősítő kisméretű termék, amely különböző típusokban érhető el.

Az ajánlatokban megtalálható a stressz labdához hasonló, szivacsból készült labda, amelynek nyomkodásával erősíthető a kar, valamint elérhető a giroszkópos változat is, amely garantáltan átmozgatja a kar izmait.A giroszkópos labdák különböző fordulatszámon képesek működni, azonban az alapmodellekhez nem tartozik fordulatszám mérő, így azokat külön, kiegészítő termékként vásárolhatják meg az érdeklődők.

A karerősítő átmozgatja az ujjakat, a csuklót, valamint az alkar és a felkar izmait is. A karerősítő ajánlott zenészeknek, sportolóknak, edzés tervet követőknek, valamint alkalmazható rehabilitációs célra is. Hasznos lehet teniszkönyök, ínhüvelygyulladás, vagy akár csuklótörés esetén is. A labdákkal hatékony eredmény érhető el. Rendszeresen alkalmazhatóak, akár otthon, akár a munkahelyen is.