A hair transplant kíméletesen végezhető el

Hair transplant

A korábbi időkben nagyon drasztikusan zajlott a hajátültetés, ami hatalmas fájdalmat okozott a pácienseknek. Szerencsére, az orvostudomány nagy fejlődésen ment keresztül, ezért napjainkban már nem jelent akkora gondot a hiányzó haj pótlása.

A hair transplant már számtalan esetben bizonyította a kiválóságát, tehát egyre többen érdeklődnek iránta. Az interneten van néhány olyan kép, amely az előtte-utána eredményeket mutatja meg.

Jól látható, hogy hatalmas segítséget jelent a hair transplant a frizura régi szépségének visszaszerzésében. Mivel az urak közül sokan kezdenek el kopaszodni a változókor környékén, ezért közülük rengetegen kérnek időpontot. Egy nap leforgása alatt eltüntethető a fejtetőn lévő kopaszodás.

Nem kell abba sem belenyugodni, ha valakinek egyre fentebb csúszik a homloki hajvonala, mert a FUE-technológiával megoldható ez a gond. A hair transplant többféle csomagban áll a férfiak rendelkezésére. Mivel az orvosok kíméletesen dolgoznak, ezért nem kell komolyabb irritációra számítani. A gyógyulás gyorsan megtörténik.