Gyümölcsös tál az ünnepi kínálgatáshoz

Gyümölcsös tál

Ha idén az ünnepek idején Ön fogja vendégül látni a családot, akkor alaposan fel kell rá készülnie. Nemcsak a főételek elkészítéséről kell gondoskodnia, hanem a desszertéről is.

A gyümölcsös tál kapóra jön ebben a helyzetben, hiszen tökéletesen alkalmas az aprósütemények kínálásához. Az ünnepélyesen megterített asztalon gyönyörűen mutat. Mivel széles talppal rendelkezik, ezért nem kell attól félni, hogy felborul. Igen mutatós formában vásárolható meg az internetről. A gravírozott minták kihangsúlyozzák a szépségét.

A gyümölcsös tál külseje egyáltalán nem átlagos, hiszen művészek készítették. Olyan változata is kapható, aminek hullámos a széle. Ergonomikus a fogása, tehát kisebb rá az esély, hogy valaki leejti. Remekül illik a kristálypoharakhoz, amelyeknek a megvásárlására szintén lehetőség nyílik a White Crystal weboldalán.

Az árak most igen kedvezőek, ezért nem érdemes tovább várni a gyümölcsös tál megrendelésével. Karácsonyra biztosan megérkezik, a vendégek pedig finom süteményeket és más rágcsálnivalókat fogyaszthatnak róla.