Zenélő babahordozó

Babahordozó
Babahordozó

Egyre több értekezés, véleményt hallunk a kisbabák megnyugtatásával kapcsolatban, felvegyük, ne vegyük, hagyjuk sírni és ehhez hasonló témák. Sokak örömére egy zenélő babahordozót dobtak piacra, amely sok esetben megoldásként szolgálhat. A csöppség kényelmesen elfér benne és a hangulatos zene nagyszerűen megnyugtatja a síró csecsemőt és közben nem jelent olyan nagy fáradtságot az ölben tartása.

Egy séta során vagy akár odahaza is felcsatolható a hordozó, kényelmes és ugyanakkor nagyon ötletes megoldás, amelyet érdemes kipróbálni. A kenguru vállpántjába fülhallgatók lettek beépítve és az övrészén lévő zsebbe bármilyen lejátszó beilleszthető. Természetesen a szülő dönti el, hogy milyen zenét, esetleg mesét szeretne a gyermekének lejátszani, annak függvényében, hogy a kicsinek mi a legkedvesebb. Egyelőre még hazánkban nem kapható a nagyszerű hordozó, de bizonyára nagy kereslet lesz rá és nem kell sokat várnunk a megvásárlására. Átszámítva mintegy 30 ezer forintba kerül a hordozó, amelyet a mellkasunkra vagy akár a hátunkra is egyszerűen felcsatolhatunk.

A fülhallgatókat ki lehet venni belőle, így sokkal egyszerűbb a mosása. Minden probléma nélkül mosógépben is lehet tisztítani. Sok vitát hallunk arról, hogy ezek a hordozók mennyire egészségesek a kicsiknek, de a legtöbb vélemény szerint három hónapos kortól nem jelent semmiféle gondot a babának és a legfontosabb, hogy az édesanyja közelében lehet, amely mindenképpen jobb a babakocsis megoldáshoz képest.