Webshop készítés és üzemeltetés

Webshop készítés
Webshop készítés

Ma már a hagyományos bolti kereskedelem mellett érdemes az internet adta lehetőséggel is élni és web keresztül is forgalmazni termékeit. Ehhez nem kell mást tennie, csak keresnie kell egy webshop készítéssel és üzemeltetéssel foglalkozó megbízható céget.

Előbb azonban érdemes megismerkednie az adminisztrációs, szerkesztési feladatokkal is, amikkel a webáruház működtetése során találkozni fog. Ha regisztrál a Minibolt webáruház készítés teszt áruházára megszerezheti ezeket az ismereteket: pl. a termék kategóriák kialakításának módját, a termékek feltöltésének technikáját, a készletkezelést. Végül, ha sikerül döntésre jutnia mi elkészítjük webáruházát, mindenben igazodva elképzeléseihez különös tekintettel az oldal színvilágára, logójára, fejlécére, termékei tulajdonságaira. Ha kívánja, készítünk néhány főoldali diát ún. slideshow-t. Beállítjuk a készletkezelés, a szállítás-fizetés opcióit.

Biztosítjuk honlapjának zavartalan üzemeltetését, korlátlan, tárhellyel és adatforgalommal és egyen szó szerkesztési vagy technikai vagy kérdésről ügyfélszolgálatunk a hét minden napján költségmentesen és folyamatosan a rendelkezésére áll.