Vízszűrős kulacs mindennapi használatra

Vízszűrős kulacs

Szakított már időt arra, hogy megtekintse, hogyan néz ki a csapvíz? Gyakran fehéren kavarog a pohárban és csak később tisztul ki teljesen. Egy világos színű edény segítségével megláthatja, hogy vöröses színű lerakódást képez néhány nap alatt. Ennek tükrében jobb ötlet a vízszűrős kulacs használata, hiszen így kiszűrheti a csapvízben lévő, káros anyagokat.

Csupán egy korongra van szükség az üzemeltetéséhez. A segítségével 20 liternyi folyadék szűrhető át. A 600 milliliteres vízszűrős kulacs a nagyobb táskákba is berakható és útközben lehet inni belőle.

A gyerekek is előszeretettel viszik el az iskolába, a praktikusságának köszönhetően. Az okopolc.hu oldalon kék és zöld színben vehető meg. Kapható még itt integrált aktív szenes technológiával működő szűrőkorong is.

A BPA-mentes vízszűrős kulacs megvásárlásakor kap ajándékba belőlük négy darabot, de a későbbiekben a pótlásukról Önnek kell gondoskodnia az okopolc.hu segítségével. Innen kedvezményes áron tud rendelni. Hetente egyszer érdemes sort kerítenie a cseréjükre.

Print Friendly, PDF & Email