Tartós szőrtelenítés néhány kezeléssel

Tartós szőrtelenítés forrás: lezeres-szortelenites.hu
Tartós szőrtelenítés
forrás: lezeres-szortelenites.hu

Szeretné, ha a mindennapokban végleg elfelejthetné a szőrtelenítés problémáját? Napjainkban számos lehetőség adódik arra, hogy a felesleges szőrszálaktól megszabaduljunk, és a borotva gyorsaságától kezdve a gyantázás és epilálás viszonylagos tartósságát is választhatjuk, de a krémek fájdalommentessége mellett is letehetjük voksunkat.

De van olyan módszer, amely tartós eredményeket garantál, és segítségével elfelejtheti a vissza-visszatérő gondot a szőrszálak ellen? A véglege szőrtelenítés során a kozmetika és orvostudomány terén már számtalanszor alkalmazott és bizonyított lézer kerül bevetésre, de akár az IPL villanófényes technika mellett is leteheti voksát. Melyik bizonyul jobbnak? Milyen árkategóriát képviselnek ezek az eljárások?

Elsősorban fontos tisztában lennie azzal, hogy mindkét esetben több kezelésre van szükség, melyek száma attól függ, mennyire erős a szőrzet, milyen színe van, vagy a vendég hormonháztartása miként működik. Míg a lézeres kezeléssel 4-6 alkalom elegendő lehet, addig a villanófényes eljárás során akár 10 kezelésre is szükség lehet.

Az árak ennek megfelelően a lézeres eljárásnál magasabbak, de nagy valószínűleg kevesebb beavatkozással is elérhető az általánosnak mondható 80-90%-os eredmény. A tapasztalatok azt mutatják, hogy csak némi csípő, viszkető érzéssel jár a végleges szőrtelenítés, és az első alkalom után folyamatosan kevesebb és kevesebb kellemetlenségre kell számítani. A bársonyos, sima bőr nem csak az önbizalomnak tesz jót, de a hétköznapokat is kellemesebbé teszi.