Póker játékok az ön otthonában!

Szeretném a vérbeli szerencsejátékosok figyelmébe ajánlani a Betclic oldalát, ahol az online póker minden pókerjáték típusát megtalálhatják, valamint a hagyományos kaszinó játékok között óriási játék választékot is találhatnak. A sportfogadások is nélkülözhetetlenek, a tenisz meccsektől kezdve a Forma1-ig bármire fogadhatnak.

Ezen az oldalon nincs szükség hatalmas befizetésekre, hogy sokat nyerhessünk. Ha Fortuna a kegyeibe fogad minket, akkor megtöbbszörözhetjük a befizetett pénzünket. Valljuk be, sok férfi kizárólag csak azért nem jár kaszinózni, mert az asszony nem engedi el otthonról. Most viszont semmi kifogása nem lehet a hölgyeknek, hiszen mostantól otthon a fotelban ülve is tudnak sok pénzt nyerni! Az egyik legnagyobb különlegessége az oldalnak, hogy a kezdő játékosokra több figyelmet szentelnek mint a profi játékosokra. A játékok alapszabályaitól kezdve megtanulhatnak mindent az amatőr játékosok, így az első versenyükre már felkészülten ülhetnek be. Számomra a legnagyobb meglepetés is ehhez kapcsolódik, hiszen külön van pókersuli is, ahol külön kezdő és haladó játékosok is tanulhatnak. A kezdő iskolában a szabályokat tanulhatják meg megismerkedhetnek a különböző pókerjátékokkal, a haladó iskolában pedig már komolyabban is beleláthatnak a póker stratégiákba, valamint elkezdhetik egyedül kiszámítani a nyerési esélyeiket. Tapasztalatból tudhatjuk, hogy más oldalakon ilyesmivel nem nagyon találkozhatunk, de a Betclic-en erre is gondoltak.

 

A másik óriási meglepetés hogy rengeteg bónuszra van lehetőség. Már a regisztrációt követően hatalmas kezdő bónuszt kapnak az újonnan regisztrált játékosok, valamint számos versenyen is bónuszpontokat szerezhetünk, melyekkel gyarapíthatjuk a számla egyenlegünket.