Munkavédelmi szandálok, bakancsok és cipők

Munkavédelmi szandál
Munkavédelmi szandál

Egy építkezésen, útépítésen dolgozó számára a lábfej védelme egy elsőszámú szempont a különféle ütésekkel és hőhatásokkal szemben.
Leginkább horgászok számára ajánlott a bőrből készített munkavédelmi szandál, amely kiképzése révén a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a lábfej számára, azonban mégis engedi azt szellőzni, így egy nagyon kényelmes viseletről beszélhetünk.
Ezeken a lábbeliken túl, vásárolhatunk acélbetétes bakancsokat, amelyek az ütéseket teljes egészében ki tudják védeni. A munkavédelmi szandállal ellentétben ez teljesen borítja a lábfejet, így nyáron egy kicsit melegebb viselet, azonban a bőr lehetővé teszi a természetes szelőzést.
A munkavédelmi szandálokon túl, magas szárú cipőket vásárolhatunk, melyek teljesen vízhatlanok, így egy horgász számára mindenképpen javasolt termékek. A cipők divatosan néznek ki, mégis emellett nagy biztonságot nyújtanak a viselője számára.
Ha szeretnénk vásárolni nagyszerű árakon munkavédelmi szandálokat, cipőket, csizmákat, akkor feltétlenül tekintsük meg a webáruház kínálatát, ahol a vásárlás nagyon egyszerű!