Mire megyünk egy jó vízvezeték szerelővel?

vizesmester3Csöpögő csapok, csőtörés vagy csőrepedés, szivárgás, beázás… mind ismert és kellemetlen eset. Sokan azt gondolják, hogy ha például egy csöpögő csap még nem olyan komoly probléma, hogy egy vízvezeték szerelővel fel kelljen venni a kapcsolatot miatta.

 

Mit jelent a csöpögő csap?

 
Bár nem tűnik egy komoly, vagy legalábbis egy azonnali megoldásra váró problémának, a csöpögő csaptelepek igenis karbantartást igényelnek. Hogy miért? Azért, mert a lassan csöpögő csapok is pénz kidobást jelentenek hosszú távon. Ha például percenként 5 csepp víz távozik el a csaptelepből, akkor napi 2 liter víz kárba veszésével kell számolnunk. Akkor gondoljunk bele abba, hogy ez egy hét alatt hány liter víz árát jelenti majd a hó végi számláján?

 

Ugyanez a helyzet akkor is, ha a WC csészében csöpög a víz. Körülbelül napi 120 liter vizet kell majd még a számlánkhoz számolni, ami a hónap végére majdnem 4 köbméternyi vizet jelent még pluszba.

 

Ha ilyen problémát észlel, azonnal forduljon egy szakképzett vízvezeték szerelőhöz, hiszen rövid idő alatt segít Önnek és megoldja a problémáját hosszú távon.
Mikor fordulhat vízvezeték szerelőhöz?

 
Egy vízvezeték szerelőnek a következő esetekben kell megoldást nyújtania a problémájára:
-fürdőszoba felújítása
-sarokszelep csere, mosógép csap csere
-bojler szerviz, javítás
-mosdó és mosógép szifon csere és javítása
-kilyukadt vízvezetékek javítása vagy cseréje
-mosógép bekötése, mosdó kagyló beszerelése
-vízóra csere
-csőtörés, csőrepedés orvoslása
-szennyvíz és nyomó vezetékek kiépítése
-locsoló mérő kiépítése
-víz szűrő kiépítése