Komplex gyógynövényes FitoCavallo termékek

FitoCavallo termékek

Az állatainkat ugyanolyan betegségek támadhatják meg, akár az embereket, ezért nagy figyelmet kell szentelni a megelőzésnek. Azonban, ha mégis megromlik a hátasunk egészségi állapota, komplex gyógynövényes megoldásra van szükség, amit a FitoCavallo termékek biztosítanak.

Ezeket a remek készítményeket könnyen megvásárolhatja a fito-store.com webáruházból, igazán kedvező áron. Például a FitoCavallo Corst tökéletes választás abban az esetben, hogyha az allergia okozta nyálkaképződés megnehezíti a ló légzését.

Ez súlyosabb esetben asztma jellegű, nehezített légzést jelent, ami az állat életét is veszélyeztetheti. A fent említett készítményben fellelhető fekete kömény nemcsak a légutakra, hanem az emésztésre is kiválóan hat. A kakukkfű, ami szintén megtalálható a FitoCavallo Corst készítményben, nyálkaoldó, köptető és hörgőtágító, a máriatövis pedig bizonyítottan májvédő hatású.

E három fő összetevő mellett, a termék több más, a ló szervezetének fontos gyógynövényt is tartalmaz. Megelőzésre és a tünetek mérséklésére egyaránt alkalmas.