Jótanácsok az online fogadáshoz

Sokan nem tudják, hogyan kell okosan és megfontoltan fogadni, legyen szó online vagy hagyományos fogadásokról. Azért mi most összeválogattuk a legfontosabbakat ahhoz, hogy mindenki tudja, mit kell figyelembe vennie ilyenkor. Az első, talán a legfontosabb az, hogy te mint játékos sose fogadj annál többet, mint amennyit megengedsz magadnak, és sportfogadásnál ráadásul olyan sem létezik, hogy biztos fogadás, hiszen el lehet veszteni egy 1,01-es szorzót is. Tehát sose mondjuk az, hogy valamelyik fél tuti nyer!

Ha valóban szeretnél nyerni az online fogadásokon – mind sport, mind kaszinós eseményekkor – azt is figyelembe kell venned, mik a lehetőségek. Érdemes informálódnod, ezért léteznek az újságok, magazinok, tv-műsorok stb. Minél több eseményt teszünk a szelvényre, annál inkább csökken az esélye annak,hogy nyerjünk. Ez azért van, mert míg 1 tippnél 1 lehet a variánsok száma, addig a 20-nál már 38760 a variánsok mennyisége. Fontos azt is figyelembe vennünk, hogy milyen napokon akarunk fogadni. Vannak bizony olyan napok, amikor nagyon szegény az ajánlat, és aznap inkább ne fogadjunk, várjunk másnapig, akkor már több lehetőségünk lesz.

Emellett természetesen más hasznos tudnivalókat is érdemes figyelembe venni, különösen ha a focira szeretnénk online fogadni. Ha még eddig nem tudtad, egy felmérés alapján a hazai győzelem volt a leggyakoribb az utóbbi három évben, és azt se felejtsük el, hogy vannak rangadók is melyeket a csapatok teljesen másképp kezelnek.  Megtörténhet, hogy az esélyes focicsapat veszít, mert épp cserejátékosokkal játszik, hogy fontosabb meccsen a kezdőcsapat érvényesüljön maximális erőbedobással. Jó, ha úgy teszünk meg minden tippet, hogy tudjuk, ki lesz a pályán.

 

https://hu.betclic.com/content.aspx?pagecode=spo_online_fogadas