Gépírás tanfolyam

Ma már szinte a legtöbb háztartásban van számítógép és internet, nem ritka, hogy gyerek, szülő, nagyszülő leül egy kicsit a „gép elé netezni”.  Még 15 évvel ezelőtt is hihetetlennek tűnt, hogy ennyire ellepi mindennapjainkat a számítógép, és ennek az elektronikus csodának a minimális ismerete olyan alapvető követelmény lesz, mint a betűk ismerete. Ha egy kicsit belegondolunk, ez egyáltalán nem túlzó megállapítás!

A 21. század a számítógép és az internet kiteljesedésének évszázada, ehhez pedig szervesen hozzátartozik a billentyűzet magabiztos használata is.

Kedvező áron kínált gépírás tanfolyamunk épp ezt a lehetőséget hozza el mindenki számára!

Úgy érzi Önnek nincs szüksége gépírás tanfolyamra? Dehogynem!

Csak alkalomadtán ül le a géphez, de akkor rendszerint keresésekkel tölti idejét, mondjuk épp egy finom vacsora receptet kutat az interneten, vagy autójához a legolcsóbb alkatrészeket keresi? Észrevette mennyi időbe telik, míg bepötyögi, keresve a betűket a billentyűn? Észrevette mennyi hasznos idő telik el? Holott a gépírás tanfolyam egyszerűen, könnyen, szinte játékosan megtanítja gépelni!

Gyakran használja a számítógépet? Munka után barátai, ismerősei, rokonai állandóan a csevegő programokon, és a közösségi portálokon vannak fent, és csak így éri el őket? Észrevette mennyi időbe telik, míg gondolatait kifejtve legépeli azokat, közben koncentrálva a billentyűzetre és a monitorra egyaránt? Holott a gépírás tanfolyam egyszerűen, könnyen, szinte játékosan megtanítja gépelni!

Felmérések szerint az internetező átlagember csupán 100-130 leütés/perc sebességgel gépel. Ez magyarán arra elegendő, hogy a betűket keresve, és a monitort figyelve pötyögjünk. Ennél jóval többet is kihozhatunk saját magunkból egy kis tanulással. A NetType gépírás tanfolyam ideális mindenki számára.

Azoknak is, akik az átlaginternetező sebességével gépelnek, és azoknak is, akik növelni szeretnék ezt a képességüket, mert a gépírás tanfolyammal a vakírás igenis megtanulható. Napi egy óra ráfordítás, és hosszú távon órákat takaríthat meg azzal, hogy villámgyorsan ír meg egy levelet, vagy villámgyorsan reagál egy élces megjegyzésre valamelyik közösségi oldalon.

A NetType gépírás tanfolyam Light verziója egy igazán pénztárca kímélő lehetőség a vakírás megtanulására.

A NetType Light gépírás tanfolyam akciósan, 40%-al az eredeti ár alatt megvásárolható, 5700 Ft helyett, most csak 3420 Ft. A gépírás tanfolyam elkezdéséhez a vásárló egy kuponkódot kap e-mailben, amivel be tud lépni a NetType rendszerébe.

Vegye fel még ma a tempót gépírás tanfolyam segítségével!

írjon egy email-t a gepiras(kukac)bew.hu mail címre és mi postázzunk a kupon kódot a gépírás tanfolyamhoz.