Csinálj saját magad weboldalt!

Manapság már bárki készíthet önállóan saját weboldalt, anélkül hogy más segítsgére szorulna, úgy értem anélkül, hogy másnak fizetne érte. Nem érdemes cégeknek fizetni a weboldal készítésért, jobban megéri, ha magunk csináljuk. Az a baj az ilyen cégekkel, hogy az egyedi rendszer elkészítése után biztosan új fejlesztésekért is fizetned kell, még jó sok ideig.

Jó jó, de hogyan készíthetek sajét weboldalt, hogyha nem értek hozzá és azt sem tudom hogyan kezdjem el? Kérdezné egy olyan valaki, aki azelőtt még nem csinált ilyet, és nem is tudja hogyan lásson neki a munkának. A válasz egyszerű, ma már a WordPress segítségével bárki könnyedén megálmodhatja saját honlapját, vagy blogját és el is készítheti azt.

A WordPress ingyenes, felhasználó-barát és nem is igényel profi számítógépes ismereteket. Erre nem kell túl sok időt, sem pedig pénzt áldozni, ráadásul számtalan hasznos ingyenes bővítménnyel rendelkezik, nem beszélve a sablon gyűjteményről. A WordPress teljesen megfelel a webes szabványok követelményeinek, ráadásul otthonosan mozog a keresőmotorok és a blogok közötti kommunikációban. Rengeteg mindenre használható, csakis a kreativitás szabhat határokat.

Ahhoz, hogy te is sikeresen tudj saját weboldalt készíteni a WordPress-el csak arra van szükséged, hogy ismerd a lépéseket és tudd, hogy mit hova kell tenni. Ehhez én egy WordPress felhasználói kézikönyvet ajánlok, amely mindent megmutat lépésről lépésre. Fokozatosan haladva a WodPress ebook leír minden apró részletet a kezdetektől egészen a különböző alkalmazásig. Ha érdekel hol találhatsz WordPress használati átmutatott klikkelj a következő linkre: wordpressebook.me. Sokkal jobb befektetés, mint hónapokon, vagy akár éveken át honlapkészítő cégeknek fizetni. Csak ajánlani tudom!