Bt könyvelés társasági adó nélkül?

Korrekt könyvelés

Cégvezetőként elég rizikós lenne felvállalni a könyveléssel járó munkát is. Ennek érdekében inkább bízzunk meg egy olyan könyvelőirodát, mint a Helyben-Távban, mert ebben az esetben nem kell semmilyen kockázatot vállalnunk a Bt könyvelés során!

Olyan érdekes összefüggésekre mutathatnak rá a könyvelőiroda szakemberei, amikre magunktól nem valószínű, hogy rájöttünk volna. Ezek az előnyök és összefüggések minden esetben az ügyfelek javát szolgálják. A Bt könyveléssel kapcsolatban például egy érdekes észrevétel lehet az is, amikor a Bt a maximális évi bevételét a KATA-hoz próbálja igazítani.

Így nagy eséllyel kivitelezni lehet az ÁFA-mentességet teljesen legális módszerekkel, de ehhez szükségszerű, hogy időben észrevegyük azokat a jogi kiskapukat, amik a rendelkezésünkre állnak.

Ehhez persze szükség van arra a tudásra, amivel a könyvelőiroda szakemberei rendelkeznek. A lehetőségek a kiaknázásával a Bt könyvelés mindenképp a hasznunkra fog válni, ami hamarosan meg fog mutatkozni a vállalat bevételein.