Az ajtóbehúzó megvédhet a legrosszabbtól is

Ajtóbehúzó

Az ajtók biztonságos nyitása és zárása sok esetben problémás lehet. Van, hogy tele kézzel nem tudjuk azonnal becsukni az ajtót magunk után. Ilyenkor jön jól az ajtóbehúzó, amely megoldja ezt a problémát. Ezenkívül előfordul olyan eset, amikor kifejezetten hatóságilag is kötelező ajtóbehúzó telepítése. Ilyen például a tűzvédelemi okok miatt, a tűz keletkezésének helyszínét lezáró ajtókra szerelt biztonsági ajtóbehúzó használata.

Ezt a katasztrófavédelem és a tűzoltóság írja elő minden tűz- és robbanásveszély helyszínéül szolgáló helyiség hatékony lezárása érdekében. Legyen az fa vagy fém ajtó, minden típusra talál megfelelő behúzót. Látogasson el a zardepo.hu webáruházba, ahol óriási ajtóbehúzó választék várja, és válogasson kedvére a különböző színű kivitelek között.

A gyártók kiváló minőség mellett a formai és színbeli megfelelősségre is odafigyelnek, így design szempontjából egyaránt megfelelnek a kor elvárásainak. A berendezések könnyen telepíthetőek, beépített szelepük segítségével szabályozható a zárás sebessége is.