Alkoholista a Gangnam Style sztárja!

PSY
PSY

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy PSY minden idők egyik legnagyobb Youtube sztárja, hiszen a Gangnam Style videoklipjére több mint 1,7 milliárdszor kattintottak. A hatalmas népszerűsége miatt is sokakat megdöbbentett egy nyilatkozata, amelyben beavatta a rajongókat alkohol fogyasztási szokásaiba.

PSY nemrég bevallotta a Sunday Times-nak, hogy egyetlen barátja az alkohol: „Iszom, ha boldog vagyok, iszom akkor is, ha szomorú. Vedelek, ha süt a nap, ha fúj a szél és esik az eső. Nekem nem kell ahhoz alkalom, hogy igyak. Csak akkor nem iszom, ha másnaposság gyötör. De amint kijózanodom, azonnal öntök magamnak egy pohárka whiskey-t. Túl nagy rajtam a nyomás. Ivással vezetem le a sok feszültséget, ami felgyülemlik bennem.” A hirtelen jött hatalmas népszerűséggel nem egyszerű megküzdeni és a nagy nyomás egyre többször különböző szenvedélybetegségek karmaiba taszítja az ünnepelt sztárokat. A tavalyi év júliusában megjelent dal pillanatok alatt került a nézettségi lista élére és mindenféle rekordot megdöntve vésődött be az emberek retinájába a különleges videó. A Gangnam Style Szöul felkapott Kangnam negyedének életmódjáról szól, tulajdonképpen egy paródia a felszínes, olykor nevetséges újgazdagok „rongyrázó” életstílusáról.

A legnagyobb előadok, politikusok, közszereplők is hódoltak az őrületnek és előszeretettel utánozták a videóban bemutatott jellegzetes táncmozdulatokat. 2012. novemberében a digitális kislemez dupla platina minősítést kapott az Egyesült Államokban, miután több mint 2 000 000-szor vásárolták meg.