Ékszer készítés: hol és mennyiért?

Az ékszer készítés bármikor megoldható!
Az ékszer készítés bármikor megoldható!

Mindenki szereti az ékszereket, hiszen remek mód arra, hogy feldobjunk velük az egyszerűbb ruhát vagy frizurát. Akárcsak a ruhák esetében, az ékszerek terén is fontos az egyediség, hiszen senki nem szeret valami olyat viselni, amit még sok más emberen is van. Az ékszer készítés által, teljesen egyedi termékekhez juthat, amelyek profi kezek alatt születnek.

Például, amikor egy gyűrűről vagy nyakláncról beszélünk, akkor az elkészítésük meghatározott minta alapján történik, amit természetesen Ön választ ki. Az ékszer készítés következő lépése a nemesfém színe és a finomsága. Ugyancsak Ön bólint rá arra, amelyik elnyerte a tetszését és máris egy lépéssel közelebb áll majd a végeredményhez.

Utána már csak a drágaköveket kell kiválasztania, valamint azt, hogy hol helyezkedjenek el a gyűrűn. Kevesen gondolnák, de az is nagyon sokat számít, hogy egy apró kövecske hol található. Nem minden azon múlik, hogy mekkora a drágakő, hanem azon is, hogy hol helyezkedik el.

Az ékszer készítés sokkal komplexebb feladat, mint ahogy azt sokan gondolják. Azok, akik esküvőt terveznek, biztosan nagyon kevés idővel rendelkeznek, ezért nehéz beszerezni az ideális karikagyűrűt. Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy a karikagyűrű készítés terén szintén segítséget nyújthatunk?

Akárcsak a fenti procedúrában, ugyanígy járunk el a karikagyűrűk elkészítésekor is. Kiválasztjuk a mintát, a méretet, a nemesfémet, aztán jöhetnek az extrák, vagyis a drágakövek. Természetesen a vésés sem maradhat el, kívülre vagy belülre egyaránt bevéshetjük a személyes üzenetét, de akár az esküvő dátumát is. Ami az árakat illeti, természetesen sok mindentől függ.

Kérhet tőlünk telefonon vagy e-mail-en keresztül árajánlatot, de ha eljön a budapesti üzletünkbe, akkor személyesen is megbeszélhetjük a részleteket. Annyi biztos, hogy a karikagyűrű készítés végeredménye minden szerelmespárt elvarázsol majd. Ha Önnek is fontos az egyediség és egy olyan gyűrű, amit büszkén visel az élete végéig, akkor keressen minket, hogy segíthessünk!