A többfokozatú, gazdaságos álló ventilátor

allo ventilator,Állottnak és fülledtnek érezzük bent a levegőt? Akkor nagyon egyszerűen változtathatunk a helyzeten egy álló ventilátor alkalmazásával. Csupán alkalmas dugaljra van szükség és egy gombnyomást követően azonnal be is indul a készülék. 3000 köbméter levegőt tud óránként megforgatni, ami elég szép teljesítmény.

4 pozícióban állítható be a dőlésszög, tetszés szerint, valamint 3 sebességfokozattal rendelkezik az álló ventilátor. Ha nem akarunk egy külön légkondicionáló rendszert a lakásba, akkor ez remek alternatívát nyújthat a számunkra. Természetesen, ha azt szeretnénk, hogy fel is frissüljön a légtér, akkor nem árt egy kevés szellőzést is biztosítani, amit remekül kihasznál a termék.

Pár perc alatt a ventillátoraival sokkal több friss levegőt szív be, mintha csak simán nyitva hagynánk az ablakot. Érdemes még többet megtudni erről a berendezésről az interneten és amennyiben megtetszik, akkor pár kattintással az álló ventilátor könnyedén meg is rendelhető. Legyen lakásunkban legalább egy belőle és elviselhetőbbé válnak a forró nyarak!

Print Friendly, PDF & Email