Pénztárcabarát autómentés árak

Autómentés árak
Autómentés árak

Bármelyik sofőrrel előfordulhat, hogy utazás közben egyszercsak a személygépkocsi, amelyet vezet, leáll. A minimális műszaki alapismeretek alapján, ellenőrizni kell az autót, esetleg a motorháztetőt is fel lehet nyitni, hogy szemügyre lehessen venni az esetleges hibákat.

tisztában lenni az autómentő árak mértékével is, hiszen abban az esetben, ha a vezető nem tud mihez kezdeni, mert nem ismeri fel a problémát, esetleg nincs megfelelő felszerelése ahhoz, hogy azt helyrehozza, akkor autómentőre lesz szüksége.

Általában az autómentés árak abszolút nem mondhatók pénztárcabarátnak, azonban az Autómentés112 vállalat tarifái mindenki számára megfizethetők. Az autómentés árak náluk három kategóriába sorolhatók. Ezek mind belföldre vonatkoznak. Budapesten az autó elszállítása 6000 Ft-tól egészen 16.000 Ft-ig terjed.

Vidéken kilométerenként 110-150 Ft-ot kell fizetni. Várakozások, fennakadások esetén az első óra teljesen bérmentes, a második órától kezdődően azonban 1600 Ft-ba kerül. Ezek az autómentés árak 2,5 tonnáig terjedő járművekre értendők, ennél nehezebbet nem vállalnak el.

Print Friendly, PDF & Email