Párátlanításra alkalmas légszárító

Légszárító

A szobában uralkodó relatív páratartalom több szempontból is meghatározó tényező, de legfőképpen az emberi szervezet egészségügyi állapotára lehet hatással.

Amennyiben a levegő vízrészecskékkel való telítettsége bőven meghaladja az 50 százalékos értéket, akkor már érdemes és tanácsos légszárító készüléket alkalmazni az adott helyiségben, például pincében, ahol fokozott veszélyt jelenthet a nedves falakon megtelepedett penészgomba. A falpenész megléte légzőszervi megbetegedéseket okozhat, nem beszélve a rettentően kellemetlen dohos szagról.

A légszárító alkalmazása pontosan ilyen esetekben jelenthet biztos megoldást, viszont ezen a ponton meg kell jegyezni, hogy az airfresh.hu webshopban megvásárolható termék ipari mértékű párátlanításra is alkalmas.

Legyen szó csarnokokról, üzemekről, könyvtárakról vagy múzeumokról, a légszárító akárhol képes helytállni. A megrendelés a honlapon keresztül végezhető el és ugyanitt olvasható róla egyéb leírás is, ami még vonzóbbá teheti a kínálatot a vásárlók előtt.

Print Friendly, PDF & Email