Otthonában is lehet infraszauna

Infraszauna

„Engedd, hogy a szauna elfeledtesse veled mindennapi gondjaidat” – tartják a finnek, és igazuk van, testünk mesterséges felhevítésének kedvező élettani hatásait ugyanis hosszan sorolhatnánk. Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen ma megoldható, ami egy-két évtizede még fel sem merült bennünk, hogy akár a lakásunkban is elhelyezhető egy infraszauna. Kis anyagi ráfordítással valóra válhat, hogy csak át kelljen mennünk a másik szobába, és már élvezhetjük is áldásos hatásait.

Ehhez mindössze ki kell választanunk a nekünk megfelelő alapanyagú, méretű és sugárzó típusú kabint, és akár magunk is összeállíthatjuk a kiszállított infraszaunát. Ha erre nem vállalkozunk, természetesen, szakember megteszi ezt nekünk.

Nem is áll már utunkban semmi, hogy kiélvezzük az infravörös sugarak egészségünkre gyakorolt serkentő hatásait. Jót tesz a vérnyomásunknak, megfiatalítja a bőrünket, megszabadít a méreganyagoktól, javítja az erőnlétünket, mentális állapotunkat, és a kellemes környezet nyugtatóan hat az idegeinkre, mégpedig otthon.

Print Friendly, PDF & Email