Mindenkinek kell egy köntös

Köntös

Egy hideg reggelen nagyon keserves kikelni a puha, meleg ágyból. Jelentősen könnyebb a helyzet, ha lehetőség nyílik egy köntös azonnali felvételére. Így elkerülhető a vacogás és máris pozitívabban indul a nap.

Egy kapucnis változat esetében, a hajmosás után sem muszáj egy hangos hajszárítóval hirtelen megszakítani a reggel csöndjét. A Törölköző Shop oldalán kiskereskedelmi és nagykereskedelmi mennyiségben egyaránt kapható köntös. A rajta lévő sálgallér a nyaki területet is védi, ezért a megfázást is el lehet kerülni.

Az öv bekötésével megelőzhető a szétnyílás. Nemcsak otthon van lehetőség a használatára, hanem az uszodában, a szaunában és a szállodák wellness részlegén is. A megrendelők dönthetik el, hogy milyen színben és méretben szeretnék megrendelni. Mindkét szempontból igen nagy a kínálat az interneten.

A köntös gyerekeknek való változatban is megvehető. A legtöbb alapmodell folyamatosan készleten van, ezért megrendelés esetén hamar megérkezik. A kiváló minőségnek köszönhetően, érdemes vásárolni a világhálóról.

Print Friendly, PDF & Email