Így választhat a Generali nyugdíj megtakarítási formái közül

Generali nyugdíjbiztosítás
Generali nyugdíjbiztosítás

Öngondoskodáson gondolkodik, de még nem találta meg azt az ajánlatot, amely minden szempontból megfelelne igényeinek? Látva napjaink széles választékát, a döntés bizony nem is olyan egyszerű, mint azt legtöbben gondolnánk. A piacon egyedülállóan széles választékkal rendelkező Generali nagy népszerűségnek örvend a nyugdíj megtakarítási formák iránt érdeklődők körében is. Cikkünkben most azoknak igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, akik kifejezetten Generali termék mellett tennék le a voksot. Nézzük, milyen nyugdíjbiztosításokkal várja az ügyfeleket, s azokat kiknek javasolják elsősorban a szakemberek!

Az Aranyszárny Perspektíva Nyugdíjbiztosítás főként azok részérő bizonyul remek választásnak, akik új és egyedi költségelésű biztosítási forma iránt érdeklődnek, és mégsem kívánnak havonta 20 000 forintokat erre a célra költeni. Az Aranyszárny Clavis típusú változat egyszerre biztosítja a rendszeres bónuszok és az automatikus értékkövetés előnyeit. Főként akkor javasolják a hozzáértők, ha 15 évnél kevesebb van hátra a nyugdíjba vonulásig és ugyanazt a havi díjat szeretnénk fizetni a kiszámíthatóság jegyében.

Előfordulhat, hogy nem tudunk rendszeresen nyugdíjcéllal félretenni, és akár csak egy év van hátra a nyugdíjig. Ilyenkor az Aranyszárny Egyszeri Díjas Nyugdíjbiztosítás lehet a legjobb választás. Már 200 000 forinttól elérhető ez a biztosítás, ami kifejezetten a rövidtávban gondolkodók számára bizonyul ideálisnak. A Generali nyugdíjbiztosítás Aranyszárny Exkluzív Speciál típusa alacsony költségszerkezettel rendelkezik és a nyugdíjhoz közeledők számára javasolt. Ha mindössze 5-10 év van hátra, és az anyagiakat illetően némi bizonytalanság jellemzi a jövőképet, akkor ez a termék biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeket.

A Jövőkép Klasszikus Nyugdíjbiztosítást főleg azoknak javasolják a pénzügyi tanácsadók, akik a húszas éveikben járnak, és saját maguk döntenének a befektetések szerkezetéről. Az ajánlat garantált éves kamatot biztosít és bónuszokat is elérhetővé tesz az ügyfelek számára. Ahhoz ma már kétség sem férhet, hogy az állami nyugdíjrendszer nem alkalmas szerepének maradéktalan ellátására. Amennyiben kizárólag az innen kapott nyugdíjra hagyatkoznánk, úgy valószínűleg a nyugdíjas években jelentősen csökkenne a megszokott életszínvonal. Fontos tehát, hogy munkavállalóként mihamarabb kezdjen el gondolkodni azon, milyen öngondoskodási forma lenne a leginkább ideális az Ön számára.

Print Friendly, PDF & Email