Huawei P8 telefon gazdaságos választás

Huawei P8

Aki szeretne gazdaságos áron vásárolni egy kiváló telefont magának, annak nyugodtan erre a modellre terelődhet a figyelme. A Huawei P8 telefon pedig bebizonyította, hogy a kínai telefonoknak igen is van létjogosultsága az európai piacon. Minden megvan benne, amire szükségünk lehet, ráadásul a kivitelezés igazán minőséginek számít.

Remekül összerakott készülék és ez egyből ki fog derülni, amint a kezünkbe vesszük, hiszen az anyaghasználat a Huawei P8 telefon esetében minőséginek nevezhető.

Precíz illesztések és kifinomult vonaltervezés jellemzi. Ami pedig a ház alatt dübörög, az még manapság is remekül teljesít. Ez többek között a HiSilicon Kirin 930-as chipsetnek köszönhető.

Az a 3 GB RAM pedig pontosan elegendő arra, hogy mindig fürgén nyissa meg az alkalmazásokat a memóriájából. A tárhellyel sem takarékoskodtak a Huawei P8 telefon tervezői, mert választhatunk a 16 és a 64 gigás közül, amit egészen 256 gigáig bővíthetünk microSD kártyával. Mivel nem egy idei darab, ezért jelentősen leesett az ára, viszont a teljesítménye most is remek.

Print Friendly, PDF & Email