Grillezés tippek

Eljött a nyár, egy kis kiruccanásra vágyik a barátaival? Szeretné a szabadságát egy kis Grill party-val megünnepelni? Még nem igazán tudja, hogy hogyan is fogjon hozzá? Először is vigyázzunk arra, hogy olyan húsokat válasszunk, amelyek nem túl zsírosak – pl csirkecomb, csirkemell, steak, bárány borda, tarja stb. A hússzeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A vastagabb húsokat vágjuk fel kockákra, és készítsünk nyársakat belőlük.

You can leave a response, or trackback from your own site.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás