Gépeket kapcsolhat össze az UTP kábel

UTP kábel
UTP kábel

A hideg téli estéket sokféle módon eltöltethetjük. Ezek közül az egyik módszer, hogy ülünk a jó meleg szobában és számítógépezünk. Mielőtt azonban ezt megtehetnénk, egy kevés UTP kábel jól jöhet otthon. Ez a termék éppen arra alkalmas, hogy a hálózati rendszereket összekössük általuk. Internetet vagy egy másik számítógépet csatlakoztathatunk a mienkhez, és így sokkal érdekesebben tölthető el az idő.

Vannak olyan játékok, amelyek akkor a legizgalmasabbak, ha többen játsszák azokat. Pár éve, még az internet felkapottsága előtt inkább a gépek kerültek összekapcsolásra akár UTP kábel használatával. Így aztán mini hálózatok alakultak ki, amelyek rengeteg lehetőséget nyújtottak a felhasználók számára.

Végül is, ha jobban belegondolunk, a mai nap is erről van szó, csak nagyobb léptékben. Mondhatnánk, az egész világ be van drótozva, és UTP kábel segítségével kapcsolódnak egymáshoz az óriási szerverfarmok. Ez a termék megváltoztatta az életünket és jobbá, valamint érdekesebbé tette azt. Ha netán szükségünk van pár méterre, akkor rendeljük meg az interneten.

Print Friendly, PDF & Email