Alumíniumvázas Capriolo Firebird

Capriolo Firebird kerékpár

Már a színe is erőt sugall és a formája is biztató. A Capriolo Firebird kerékpár tettre készen várja, hogy róják vele a kilométereket. A 18 sebességes Shimano felszerelés és a mindössze 10,5 kg súly nagyban segíti az országúti gyors közlekedést. Sok kerékpárhoz hasonlóan, nem található rajta sárhányó és egyéb kényelmi felszerelés.

A Capriolo Firebird kerékpár versenykormánnyal felszerelt, viszont kerekei nem ultra vékonyak, ami jó tapadást biztosít és biztonságosabbá, stabilabbá teszi az úton.

A versenykormány viszont olyan testtartást kíván, ami segíti az áramvonalas vezetést, ami lehetőséget nyit nagyobb sebességek elérésére. A könnyű váz lehetővé teszi, hogy az ember a dombokra is könnyedén feljusson, sőt, amikor a bringát az emeletre kell felvinni, akkor a könnyed súly ismét kifejezett előnynek számít.

Mindennek ellenére, a váz szerkezete folytán stabil, ami különösen a nagyobb sebességeknél fontos, valamint a nagyobb lejtőknél, amikor a kerékpárosok többsége élvezi a száguldást. A férfivázas Capriolo Firebird két méretben kapható.

Print Friendly, PDF & Email